HHC närimispulk 200g hambahoolduseks

Tootekood: 6438554003750

3,09 

15,45€ / KG

Laos

Terve suu on iga koera õigus! Hau-Hau Champion hambapulk pakub teie koerale maitsvat ja kasulikku hambahooldus hetke. Maitsvat kanaliha sisaldavale kaerapõhisele hambaravile on lisatud naatriumheksametafosfaati, mis on ohutu tooraine, mida tavaliselt kasutatakse suuhooldustoodetes. See aitab kaitsta teie koera hambaid, hoides ära hambakatu ja hambakivi teket. Kas teadsid, et koera hammaste eest hoolitsemine ja harjamine on oluline igapäevane rutiin, mis aitab hoida koera suu tervena? Hambapulka on lisatud piparmündi ja spirulina puudutust, mis värskendavad koera hingeõhku, mis annavad maiusele ilma kunstlike värvaineteta rohelise värvi. Hambabatoon on täiesti nisu- ja gluteenivaba.

koerale, hambahoolduseks
Hau-Hau Champion
Tootja: Prima Pet Premum Oy
Koostisosad: Kaer 74%, taimne glütserool 12%, hüdrolüüsitud kanavalk 6%, lignotselluloos 3%, melass 2,7%, kuivatatud piparmünt 1%, kuivatatud spirulina 1%, naatriumheksametafosfaat 0,3%.
Säilitamistingimused: 2 kuni 26 ℃

Kaup kulleriga kontaktivabalt väravasse või välisukseni:

–          Haapsalu linnas ja Uuemõisas 5 päeva nädalas E-R

–          Haapsalu linna maapiirkonna külades, Linnamäe, Taebla, Palivere, Martna, Risti  piirkonnas 1 kord nädalas NELJAPÄEVITI

–          Kullerteenuse täpsem leviala müügitingimustes