PrimaDog kuivt.koerale 3kg hirv-kalkun

Tootekood: 6438554001756

21,50 

7,17€ / KG

Laos

Kas otsite teraviljata kuivtoitu, mis sobiks teie tundlikule neljajalgsele sõbrale? PrimaDogi tundliku täiskasvanud koera teraviljata kuivtoit hirve ja kalkuniga on kvaliteetne toit ka kõige nõudlikumale sööjale. Koostisesse kuuluvad maitsvad loomsed valguallikad, nagu hirv ja kalkun, koos herne, kõrvitsa, õuna, põhjamaiste marjade ning maitsetaimedega. Seega sobib see toit eriti hästi neile, kel on allergia, toidutalumatus või tundlik kõht ja seedimine. MOS- ja FOS-prebiootikumid toetavad heade soolebakterite kasvu, mis hoiab seedekulgla üldtervist. Lugege tundliku kõhuga koera toitmise kohta lähemalt. Me kasutame selles retseptis teravilja asemel süsivesikuallikatena kõhusõbralikku hernest, kõrvitsat ja õuna. Toit sisaldab oomega-3-rasvhappeid, mis toetavad teie koera karvkatet ja nahka. Lõheõli soodustab ka aju ja silmade normaalset talitlust. Kui teie neljajalgne sõber on tundlik, siis pakkuge talle ka PrimaDogi teraviljata täistoitu lõhe ja kartuliga. PrimaDogi täistoidud sisaldavad laia valikut põhjamaiseid väetoiduaineid, nagu murakas, pohl, astelpaju ja till. Koostisele lisatud mohaave tääkliilia ekstrakt aitab vähendada väljaheite ebameeldivat lõhna ning leevendada luu- ja lihaskonna põletikke. Toode ei sisalda kunstlikke värv-, lõhna- ega maitseaineid ega geenmuundatud koostisosi. PrimaDogi toodete kvaliteedi tagavad ISO 9001 ja HACCP kvaliteedikontrollisüsteemid. Tutvuge kõigi kuivtoitudega.

kuivtoit koerale
PrimaDog
Tootja: Prima Pet Premium
Koostisosad: Ulukiliha jahu 30%, herned 26%, kalkuniliha jahu 15%, kanarasv 10%, kõrvits, kuivatatud õunamass, kuivatatud peedimass, õllepärm, hüdrolüüsitud kanamaks, lõheõli, yucca schidigera, mannaan-oligosahhariidid, frukto-oligosahhariidid, kuivatatud pohlad 100 mg/kg, kuivatatud murakad 100 mg/kg, kuivatatud astelpaju 100 mg/kg, kuivatatud till 100 mg/kg.
Säilitamistingimused: 2 kuni 26 ℃

Kaup kulleriga kontaktivabalt väravasse või välisukseni:

–          Haapsalu linnas ja Uuemõisas 5 päeva nädalas E-R

–          Haapsalu linna maapiirkonna külades, Linnamäe, Taebla, Palivere, Martna, Risti  piirkonnas 1 kord nädalas NELJAPÄEVITI

–          Kullerteenuse täpsem leviala müügitingimustes